Coronaclaim MKB logo

Coronaclaim wil accountability en rechtvaardigheid 

Coronaclaim wil verantwoording van de overheid over de coronamaatregelen en accountability en rechtvaardigheid voor de schade als gevolg van verplichte sluitingen, beperkte openstellingen en een markt die als gevolg van de pandemie onvoorspelbare verschuivingen heeft doorgemaakt.

Iedere ondernemer heeft (rest)schade

Wij zijn van mening dat iedere MKB & Zzp ondernemer, door overheidsmaatregelen, in meer of mindere mate schade heeft opgelopen. Het maakt dan ook niet uit of je als MKB of Zzp ondernemer wel of niet uitstel van betaling belasting(en) en/of wel of niet een beroep hebt gedaan op steunmaatregelen zoals NOW, TVL, Tozo, TONK, Togs. Want ondanks deze gesubsidieerde steunmaatregelen blijft er voor vrijwel iedere ondernemer, buiten zijn of haar schuld, een substantiële (rest) schade over.

beUnited

Samen staan we sterker bij het claimen van accountability en (financiële) rechtvaardigheid voor de 2.000.000 getroffen MKB & Zzp ondernemers  en de ca 4.500.000 indirect betrokken werknemers.

Ik word Donateur

Ben je geen MKB of Zzp ondernemer, ambtenaar, gepensioneerd of werknemer. Kan je je vinden in onze visie en wil je ook accountability en rechtvaardigheid voor de schade die ondernemers ten gevolgen van de Coronamaatregelen hebben ondervonden. Word dan Coronaclaim donateur!

Stichting Coronaclaim.nl